Kiinteistöhuolto 

 

Lempäälän Lämpö Oy tarjoaa kiinteistöhuoltopalveluita Lempäälän kunnan alueella laaja-alaisesti.

Kiinteistöhuoltopalvelumme tuottaa kumppanuusyhtiömme LEKITEK.
Avaa esite palveluista.

Kiinteistöhuoltopalvelumme käsittävät tarpeen mukaan joko kiinteistön kokonaisvaltaisen ja ympärivuotisen hoidon kaikkine kiinteistön sisä- ja ulkotöineen tai vain sen osan kiinteistön ylläpidon kannalta tarpeellisista kiinteistönhoitotöistä, jotka asiakas on meiltä tilannut.

Keskustellaksenne tarjoamastamme kiinteistöhuollosta ja pyytääksenne tarjousta, ottakaa yhteyttä LEKITEKiin. Jokaiselle hoidettavalle kiinteistölle nimetään oma vastuuhenkilö.

 

Sisätyöt

Kiinteistön sisäpuolisia töitä ovat kiinteistöjen yleisvalvonta, taloteknisten koneiden ja laitteiden (kuten ilmastoinnin ja lämmityksen) hoito ja valvonta.

Tehtäviin voi kuulua lisäksi muita kiinteistössä tehtäviä huoltotöitä, kuten lamppujen vaihtoa, lukituksia ja yleisten tilojen siivousta.

 

Ulkotyöt

Ympärivuotisia ulkotöitä ovat kiinteistöjen liputukset ja roskien siivoaminen.

Lisäksi kesällä pestään piha-alueet, poistetaan hiekat, hoidetaan viheralueet ja istutukset sekä leikataan nurmikko.

Syksyllä haravoidaan lehdet ja saatetaan istutukset talvikuntoon.

Talvella hoidetaan lumityöt ja liukkaudentorjunta ja kuljetetaan lumet.

Kiireettömissä korjaus- ja huoltotapauksissa voitte tehdä vikailmoituksen. Kiireellisissä tapauksissa pyydämme soittamaan kiinteistöhuollon päivystykseen 040 806 2161. Päivystysnumerosta vastaa kumppanuusyhtiömme LEKITEK.

Muuttaessanne taloyhtiöön, jossa Lempäälän Lämpö Oy toimii kiinteistöhuoltoyhtiönä, pyydämme teitä täyttämään muuttoilmoituslomakkeen.

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi