Haemme ENERGIA- JA TALOTEKNIIKAN PALVELUINSINÖÖRIÄ - Hakuaikaa 28.11. asti

 

Haku on päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille!

 

Lempäälän Lämpö Oy on v. 1977 perustettu Lempäälän kunnan omistama tytäryhtiö, joka kehittää ja tuottaa asiakkaidensa kiinteistöjen ja toiminnan hoitamiseen tarvitsemia energia- ja kiinteistönhoitopalveluita. Yhtiön liikevaihto on n. 6 M€.

Haemme uuteen tehtävään


Energia-/ talotekniikan palveluinsinööriä


työskentelemään kiinteistöjen energia- ja talotekniikkapalveluiden myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun tehtävissä. Kehität palvelukonsepteja tuottaen uudenlaisia taloteknisiä ratkaisuja yhdessä asiakkaiden ja oman organisaation kanssa. Toimit myös tiiviissä yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten toimijoiden kanssa energiatuotannossa. Raportoit Lempäälän Lämpö Oy:n toimitusjohtajalle.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä talo-/energia-/konetekniikan koulusta (insinööri, DI) sekä muutaman vuoden kokemusta alalta. Aikaisempi työskentely asiakasmarkkinoinnissa katsotaan eduksi. Eduksi katsotaan myös kaasumoottoriteknologian ja teollisuuden kunnossapidon kokemus. Sinulla on vahva kiinnostus talo- ja energiatekniikkaa sekä hajautettua energiatuotantoa kohtaan. Hoidat asiakassuhteita ja neuvottelutilanteita luontevasti ja ennakoivasti. Työskentelysi on järjestelmällistä, itsenäistä ja kehityshakuista.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan mahdollisuuden rakentaa uudenlaisia energia- ja talotekniikka-alan ratkaisuja ainutkertaisessa energiayhteisössä. Tehtävä tarjoaa kehittymismahdollisuuksia kykyjesi kasvamisen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat Lempäälän Lämpö Oy:n toimitusjohtaja Toni Laakso puh. 050 383 9342 pe 23.11. klo 11-13 ja muina aikoina MPS-konsultti Hanna Nyqvist puh. 020 746 9421.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si 28.11. mennessä.

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi