Haku on päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille!


 

Haemme sähkö- ja automaatioprojekteihin kesätyöntekijöitä ja harjoittelijoita


Tarjoamme kahdelle sähköalan ja kahdelle automaatioalan opiskelijalle tai ammattilaiselle kesätyötä Lempäälän Lämpö -konsernissa. Työtehtävää tarkennetaan hakijoiden osaamisen ja mielenkiinnon mukaan, mutta tarjolla on töitä muun muassa sähkötöiden, laitosautomaation, dokumentaation, suunnittelun ja asennusten parissa.
 
Työt voi aloittaa joustavasti sopimuksen mukaan kevään aikana (esim. huhti-toukokuu), ja työtä on tarjolla syksyyn asti (esim. syyskuu). Työtä tehdään Lempäälässä, pääsääntöisesti arkisin klo 8-17 välillä.

Hakemukset ansioluetteloineen sekä lisätiedustelut sähkökäytönjohtaja Arto Yltiölle (etunimi.sukunimi@lempaalanenergia.fi) 24.3. mennessä.


 
Lempäälän Lämpö on osa Lempäälän kuntakonsernia, ja Lempäälän Energia on Lempäälän Lämmön tytäryhtiö.

Lempäälän Lämpö toimittaa asiakkailleen ympäristöystävällistä kaukolämpöä ja toimii kaasun jakelijana. Lempäälän Energia tuottaa kaukolämpöä Lempäälän Lämmölle käyttäen polttoaineena erilaisia kiinteitä polttoaineita, kuten turvetta, haketta ja sahanpurua. Lempäälän Energialla on perustoimintojen lisäksi parhaillaan käynnissä merkittävä energiateknologian kärkihanke LEMENE, jossa Marjamäkeen rakennetaan energiaomavaraista yritysaluetta.

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi