Haemme määräaikaista projektityöntekijää selvityshankkeeseen

 

Mikroverkko, hajautettu energiantuotanto, energiayhteisö, uusiutuva energia ja tekoäly ovat termejä, joita käytämme päivittäisissä keskusteluissamme. Jos haluat olla mukana energia-alan murroksen eturintamassa, tässä on loistava mahdollisuus!  

Lempäälän Lämpö -konserni (Lempäälän Lämpö Oy ja Lempäälän Energia Oy) tuottaa ja jakelee kaukolämpöä asiakkailleen Lempäälän alueella. Lempäälän Energia toteutti myös Lempäälän energiayhteisö- eli LEMENE-hankkeen, jossa luotiin erilaisia energiantuotannon teknologioita yhdistävä energiayhteisö Lempäälän Marjamäen teollisuusalueelle. Alueen energiantuotantoa ja -kulutusta ohjataan mikroverkkosäätimellä. 

Lempäälän Lämmön 2020 käynnistynyt Edelläkävijyys energiayhteisössä -selvityshanke on jatkoa LEMENE-hankkeelle. Hankkeen tavoitteena on edistää hajautettujen energiaratkaisujen, uusiutuvan energian ja edelläkävijyysratkaisujen hyödyntämistä lähienergiaratkaisuna asumisen, viihtymisen ja palvelujen keskittymisessä.  

 

Haemme määräaikaista projektityöntekijää, joka osallistuu Edelläkävijyys energiayhteisössä -selvityshankkeen toteuttamiseen. Haemme tiimipelaajaa, joka on kiinnostunut oppimaan uutta ja uskaltaa astua rohkeasti kohti tuntematonta. Päivittäisessä työssäsi tulet selvittämään vastauksia kysymyksiin, joita ei aikaisemmin ole kohdattu. 

Tehtävässä menestymiseen tarvitaan IT-osaamisen lisäksi osaamista koneoppimisesta, tekoälystä ja ohjelmoinnista. Työhön sisältyy paljon vuoropuhelua alan asiantuntijoiden kanssa ja omien näkemystesi jakamista ja esittelyä. Voit olla opintojesi loppusuoralla tai aloittelemassa työuraasi. Toivottavasti puhut sujuvaa englantia ja sinulla on oma auto käytössä (liikkuminen Lempäälän alueella).  

Toivomme, että pystyt aloittamaan työsi toukokuun alussa ja jatkamaan elokuun loppuun asti. Tarkka aikataulu on sovittavissa tilanteesi mukaan. Mahdollisuudesta jatkaa loppuvuonna osa-aikaisena keskustellaan kesän aikana. Hakemukset tulee lähettää viimeistään 29.2. ja valinta tehdään maaliskuun loppuun mennessä. Hakemukset esitetään alla olevaan osoitteeseen.

Esimiehenäsi toimii automaatiopäällikkö Mikko Kettunen. Työehdot (ml. palkka) määräytyvät Energiateollisuuden toimihenkilöiden työehtosopimuksen mukaan. Viikkotyöaikasi on 37,5 tuntia ja käytössäsi on saldopankki.  

 

Hakemukset ja lisätiedot:

Mikko Kettunen
Automaatiopäällikkö
Lempäälän Lämpö Oy

etunimi.sukunimi@lempaalanlampo.fi
040 509 7321

 

 

Pirkanmaan liitto

 

 

EAKR

 

Vipuvoimaa EU:lta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi