Haemme määräaikaista projektityöntekijää selvityshankkeeseen

EE-hankkeen projektityöntekijä, koneoppiminen

Hakemuksen perustiedot

Lempäälän Lämpö ja Lempäälän Energia tuottavat ja jakelevat kaukolämpöä asiakkailleen Lempäälän alueella. Lempäälän Energia toteutti aiemmin Lempäälän Energiayhteisö- eli LEMENE-hankkeen, jonka ajatuksena oli luoda energiayhteisö Lempäälän Marjamäen teollisuusalueelle. Alueen energiantuotantoa ja -kulutusta ohjaa mikroverkkosäädin.

Lempäälän Lämmön Edelläkävijyys Energiayhteisössä -selvityshanke on jatkoa LEMENE-hankkeelle.  Hankkeen tarkoituksena on selvittää edellytykset ja reunaehdot LEMENE-hankkeen innovatiivisten ratkaisujen siirtämiseksi toisenlaiseen toimintaympäristöön ja mittakaavaan Lempäälän kunnan alueen kahdessa eri kohteessa.  Hankkeen tarkoituksena on edistää teknologian kehitystä energia-alan murroksessa, jonka keskiössä on tekoäly, virtuaalivoimalaitos ja mikroverkko-ohjainjärjestelmä.

Hakemuksen tehtävänkuvaus, edellytykset, asiakasyritys

Haemme Lempäälän Lämmölle määräaikaista projektityöntekijää, joka osallistuu Edelläkävijyys Energiayhteisössä -selvityshankkeen toteuttamiseen. Projektityöntekijä toimii projektipäällikön apuna avustaen hankkeen sisällöllisessä toteutuksessa. Haemme tiimipelaajaa, joka on innokas oppimaan uutta ja uskaltaa astua rohkeasti kohti tuntematonta. Päivittäisessä työssäsi tulet selvittämään ongelmia, joita aikaisemmin ei ole kohdattu.

Tehtävässä menestymiseen tarvitaan IT-osaamisen lisäksi osaamista koneoppimisesta, tekoälystä ja ohjelmoinnista. Arvostamme myös kokemustasi CAD-ohjelmien käytöstä ja automaation sovellussuunnittelusta. Vaatimuksena on, että pystyt keskustelemaan alan asiantuntijoiden kanssa, antamaan heille oman näkemyksesi toteutuksesta ja ohjaamaan selvitystä oikeaan suuntaan. Voit olla opintojesi loppusuoralla oleva, työuraasi aloitteleva tai jo kokeneempi alan asiantuntija. Toivottavasti puhut sujuvaa englantia.

Mikroverkko, hajautettu energiantuotanto, energiayhteisö, uusiutuva energia ja tekoäly ovat termejä, joita käytämme päivittäisissä keskusteluissamme. Jos haluat olla mukana energia-alan murroksen eturintamassa, tässä on loistava mahdollisuus.

Selvityshankkeen projektipäällikkönä ja esimiehenäsi toimii kehityspäällikkö Mikko Kettunen. Noudatamme Energiateollisuuden työehtosopimusta.

Aikataulu

Hakuaika päättyy 30.9.2020. Haastatteluja suoritetaan jo hakuaikana, joten laitathan pikaisesti hakemuksen, jos tunnistit itsesi kuvauksesta. Lisätiedot ja vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen lähetetään sähköpostitse: Mikko.Kettunen@lempaalanlampo.fi  

Työn aloitus voidaan sopia joustavasti. Toivomme, että voit aloittaa loka−marraskuussa, kuitenkin viimeistään tämän vuoden aikana. Työsuhteen kesto on kuusi kuukautta. Viikkotyöaika on 37,5 tuntia, mutta halutessasi voit työskennellä myös osa-aikaisesti. Käytössäsi on saldopankki.

Yhteystiedot

Mikko Kettunen
Kehityspäällikkö
Lempäälän Lämpö
etunmi.sukunimi@lempaalanlampo.fi
040-5097321 

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi