Lempäälän Lämpö Oy

Lempäälän Lämpö Oy on Lempäälän kunnan alueella energia- ja kiinteistönhoitopalveluita tarjoava yhtiö. Toimitamme asiakkaillemme ympäristöystävällistä kaukolämpöä, kaukokylmää ja kaasua sekä tarjoamme kattavia ja laadukkaita kiinteistöhuoltopalveluita. Kiinteistöhuoltopalvelumme tuottaa kumppanuusyhtiömme LEKITEK.

Yhtiö

Lempäälän Lämpö Oy on perustettu vuonna 1977, jolloin on aloitettu kaukolämpöliiketoiminta. Vuonna 1986 yhtiö on aloittanut kaasunjakeluverkkoliiketoiminnan. Yhtiön toimitusjohtajana toimii Toni Laakso.

Lempäälän Lämpö on 100-prosenttisesti Lempäälän kunnan omistuksessa. Lempäälän Lämpö omistaa 100-prosenttisesti kaukolämmön tuotantoyhtiönämme toimivan Lempäälän Energia Oy:n.

Palvelumme takeena ovat osaava henkilökunta. Tavoitteenamme on asiakkaiden tyytyväisyys ja tarjoamiemme palvelujen jatkuva kehittäminen. Olemme palvelleet asiakkaitamme jo 40 vuotta.

 

Lempäälän Lämpö Oy hallitus:
Jani Saikkonen, puheenjohtaja
Hannu Salonpää, jäsen
Ville Seppälä, jäsen

Kaukolämpö

Tuotamme paikallisesti kaukolämpöä yhteistuotanto­laitoksissa ja erillisissä lämpölaitoksissa. Toimimme myös yhteistyössä paikallisten yritysten kanssa hyödyntäen teollisuuden hukkalämpöä. Kaukolämpö on ekologoinen, kilpailukykyinen, häiriötön ja erittäin toimintavarma lämmitysmuoto.

Kaukokylmä

Tarjoamme Lempäälän keskustan alueelle kiinteistöjen jäähdytykseen tarkoitettua, paikallisesti tuotettua kaukokylmää.

Kaasu

Toimimme Lempäälän alueella kaasun jakelijana. Toimitamme asiakkaille kaasua lämmitykseen, teolliseen tuotantoon sekä liikennekäyttöön.

0 GWh
Tuotettu kaukolämpöenergia 2022
0 Meur
Liikevaihto 2022
0
Lämpö konserni henkilöstö v. 2022
0 GWh
Myyty kaukolämpöenergia 2022

Energiatehokas ja vihreä tulevaisuus

Lempäälän kuntakonserniin kuuluvana yrityksenä olemme osaltamme mukana rakentamassa energiatehokasta Suomea. Katseemme on voimakkaasti tulevaisuudessa ja kehitämme aktiivisesti uusia energiaratkaisuja energiatehokkuuden parantamiseksi.

Rakennamme uutta verkostoa ja kehitämme toimintaamme ja toiminta-alueemme energiaratkaisuja voimakkaasti kasvavassa Lempäälän kunnassa. Sitoudumme auttamaan Lempäälän kunnan Hinku-tavoitteiden saavuttamista. Hiilineutraali kunta tavoitteiden mukaisti tavoitteena on vähentää kasvihuonepäästöjä 80% vuoden 2007 tasosta vuoteen 2030 mennessä.

Saikan uudelle asunto­messualueelle rakentuu kauko­lämpöverkko! Asunto­messut Lempäälä 2026, tonttihaku alkaa pian.