Kaukolämpö taloyhtiöihin ja yrityksiin

Kaukolämpö on hinnaltaan kilpailukykyinen ja erittäin toimitusvarma lämmitysmuoto, joka sopii lähes kaikkiin verkkomme alueella sijaitseviin kiinteistöihin ja on lähellä tuotettua. Tutustu tarkemmin tarjontaamme ja ole yhteydessä!

Kaasu taloyhtiöiden ja yritysten tarpeisiin

Kaasu tulee putkea pitkin yrityksen tai taloyhtiön käyttöön ja on toimintavarma ratkaisu niin lämmityksessä kuin teollisissa prosesseissakin. Olemme Lempäälän alueen jakeluverkon haltija ja tarjoamme ratkaisuja tarpeisiinne.

Viilennystä sisätiloihin

Tarjoamme tällä hetkellä ekologista, oleskelumukavuutta lisäävää kaukokylmää suoraan kiinteistöön toimitettuna Lempäälän keskustan alueella. Haluatko kuulla lisää, ole yhteydessä!

Energiayhteisöt

Asumisen, viihtymisen ja palvelujen tueksi halutaan rakentaa energiaratkaisuja, joissa apuna käytetään tekoälyä. Edelläkävijyys energiayhteisössä -hanke selvitti jakamistalouteen perustuvien eneregiayhteisöjen syntymahdollisuuksia. Tutustu tarkemmin hankkeisiimme!

Kiinteistöhuolto ja olosuhdepalvelu

Tarjoamme kiinteistönhoitopalvelua kumppanuusyhtiömme tuottamana. Olosuhdepalvelu tarjoaa työkalun energiatehokuuden parantamiseen ja kustannusten alentamiseen. Tutustu aiheeseen ja ota käyttöösi uusi teknologia.