Laadukasta kiinteistö­huoltoa Lempäälässä

Lempäälän Lämpö Oy tarjoaa kiinteistöhuoltopalveluita kumppanuusyhtiö LEKITEK:in tuottamana. Kiinteistöhuoltopalvelumme käsittävät tarpeen mukaan kiinteistön kokonaisvaltaisen ja ympärivuotisen hoidon kaikkine kiinteistön sisä- ja ulkotöineen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Keskustellaksenne tarjoamastamme kiinteistöhuollosta ja pyytääksenne tarjousta, ottakaa yhteyttä LEKITEKiin. Jokaiselle hoidettavalle kiinteistölle nimetään oma vastuuhenkilö.

Oletko muuttamassa Lempäälän Lämmön kiinteistöhuoltoyhtiön hallinnoimaan taloon tai pois talosta? Tee muuttoilmoitus kätevästi netissä suoraan Lekitekin muuttoilmoituksella.

Energian hinnan noustessa ja sen riittävyyden varmistamiseksi on kiinnitettävä huomiota kiinteistöjen kunnossa pysymiseen, jotta energian turhaa käyttöä voidaan välttää. Kiinteistöjen energiatehokkuudelle on tehtävissä paljon, kun huolto on oikea-aikaista, riittävää ja ennakoivaa. Energian käytön optimointi on merkittävässä roolissa energiatehokkuuden parantamisessa ja kustannusten suitsimisessa.

Olosuhdepalvelu

Energiatehokkuuden parantamisen myötä asiakkaiden kustannukset pienenevät ja asuinmukavuus paranee, kun energian hinta pystytään vakauttamaan oikean käytön ja kulutuspiikkien välttämisen ansiosta.

Tarjoamme asiakkaillemme käyttöön olosuhdepalvelua, joka koostaa mittausdataa kiinteistön olosuhteista. Tiedot ovat helposti saatavilla ja niitä voi tarkastella esimerkiksi tietokoneen tai puhelimen välityksellä. Tietojen pohjalta voidaan optimoida kiinteistön energiankulutusta mm. säätämällä etänä lämpötiloja eri tiloissa tarpeiden ja kulutuksen mukaan. Mahdolliset ongelmat paikallistetaan nopeasti ja niihin voidaan puuttua ja näin parantaa huomattavasti kiinteistön energiatehokkuutta ja asuinmukavuutta.

Olosuhdepalvelun asennus hoituu edullisesti ja mittarit ovat langattomia. Palvelun käyttäjä säästyy kalliilta sähkö- ja asennustöiltä. Palvelu voidaan toteuttaa kunkin asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Mittarit voivat mitata esimerkiksi sisäilman laatua ja lämpötiloja. Mittauksiin on mahdollista määrittää raja-arvot, joiden ylittyessä järjestelmästä tulee hälytys. Hallinta on helpompaa, kun mittausdataa ei tarvitse jatkuvasti vahtia.

Annamme mielellämme lisätietoja olosuhdepalvelun käyttöönotosta. Voit täyttää yhteydenottolomakkeen, niin otamme yhteyttä.

Oletko muistanut ilmoittaa kaasulukemasi kuun vaihteessa?